Menu

Britailor - Artikkelit suodatettu päivämäärän mukaan elokuu 2017

TIEN RISTEYKSESSÄ, VALINTOJEN VIIDAKOSSA

Jokainen meistä painii jonkinlaisten ongelmien tai haasteiden kanssa. Juuri keskustelimme ystäväni kanssa kauhun tasapainosta, että aina on se jokin juttu. Sitä kai kutsutaan elämäksi, sanoin. Haastavat tilanteet koettelevat meitä ja ajoittain usko omaan tekemiseen saattaa horjua. Ihmisillä on aina eri mielipide, riippuen ihan keneltä kysyt. Kehen sinun siis tulee luottaa? Minkä tien valitset?


Uskon, että jokaiselle meistä on tarjolla on useita eri polkuja, mahdollisia elämän käännekohtia, joihin joko tartumme tai emme, mutta niillä on jokin merkitys tulevaisuutemme kannalta. Ketä sinä siis kuuntelet? Kuka tekee päätökset sinun tulevaisuudestasi?


Saatamme epätoivoisina hetkinä tehdä ratkaisuja, jotka ovat helpotus lyhyellä aikavälillä, mutta vievät meitä samalla kauemmas tavoitteestamme. Jos jäämme kuuntelemaan esimerkiksi puolisomme tai työkaverimme tahtoa ja ratkaisua ongelmaan voi olla, että ajaudumme kauemmas omista haaveistamme, intohimosta ja tarkoituksesta. Kun ihmiset ovat hyviä työssään, he yleensä tekevät jotain sellaista, josta he syttyvät, jolle he palavat!


Vaakakupissa onkin usein kysymys: onko se järkevää? Mikä kysymys tuokin on, kun on kyse menestyksen tavoittelusta? Ei, se ei todellakaan ole aina järkevää. Ihmiset tekevät tunnetusti päätöksiään hyvin tunneperäisesti, vaikka usein yrittävät näitä myös järjellä selitellä. Mihin sinä siis tarvitset muiden mielipidettä? Näkemysten viidakossa on helppo eksyä.Kun pyrit kohti päämääriäsi varmista, että ne ovat omiasi. Pysähdy hetkeksi. Mikä on sinun tavoitteesi ja kuka päättää sinun tulevaisuudestasi?

Tekstin on kirjoittaja Brita Salminen on kahden upean lapsen äiti, mentaalivalmentaja ja mieliguru, joka työskentelee yrityksessään Britailor ja on hyvinvointimuotoilua toteuttavan KYLÄ Groupin jäsen sekä Sitomon kumppanivalmentaja. Britaa luonnehditaan toistuvasti iloiseksi, positiiviseksi ja aidoksi ihmiseksi. 

 

Tilaa tämä RSS-syöte